Icon
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut

"Lars Klingert underviser som et helt menneske - han formår at give meget af sig selv i en undervisningssituation og formår på den måde at skabe et levende, dynamisk og meget engagerende forum for deltagerne. Lars er en højt respekteret lærer og coach. Kombinationen af begejstring og professionalisme er kendetegnende for hans undervisning."

Janice Dyrlund Høst
Centerchef, Teknologisk Institut

Lars Klingert afholder fast åbne kurser og seminarer hos Teknologisk Institut i bl.a. samarbejde, motivation, service, præsentationsteknik og ledelse. Han har også afholdt talrige interaktive foredrag og peptalks på konferencer og events.


Confex

"Lars Klingert får altid topkarakterer på vores konferencer og kurser - både for det faglige indhold og for selve præsentationen. Lars Klingert er en yderst professionel, dynamisk og motiverende underviser, som serverer sine budskaber med stort drive og humor. Han overstiger ofte deltagernes i forvejen meget høje forventninger.
Lars Klingert skal opleves - han er i særklasse!"

Dorte Ekstrand, administrerende direktør, det tidligere Confex Danmark A/S

Lars Klingert blev i 2010 kåret som ”Årets underviser inden for ledelse, kommunikation og HR” af Confex Danmark A/S. Han har løbende været nomineret og modtog ligeledes i 2007 undervisningsprisen ”Årets underviser 2006”.

Lars Klingert afholder fast åbne kurser og seminarer hos Confex Danmark A/S i bl.a. samarbejde, motivation, stemmeteknik og ledelse og har afholdt talrige interaktive foredrag og peptalks på konferencer og events. Han har en stor spændvidde, og dækker både små grupper på 5 deltagere og store events med flere end tusinde deltagere. Her kan blandt meget andet nævnes "Alle tiders kvinder" og "Virksomhedens store motivationsdag".

Firmaet Lars Klingert | Svanevænget 1, 2. th | 2100 København Ø | Tlf.: 32 57 57 84 | Mobil: 21 25 65 02 | lars@klingert.dk | Privatlivspolitik