Icon

Interview med Cecilie Frøkjær om min bog "Brænd igennem - få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte" på bogmessen i weekenden

17-11-2016
Foto: Caspar Nørgaard


Dybt engagerede, nærværende og fuldt til stede, stod publikum tæt pakket i en rand omkring Cecilie Frøkjær og mig. Det var bogmessen i Bella Center i lørdags. Det var dejligt, at fortælle om min bog ”Brænd igennem – få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte”. Cecilie stillede begavede spørgsmål om bogen. Nogle af spørgsmålene kunne dog kun besvares ved at lave lidt øvelser på gulv. Det gjorde jeg så. Kønt, tror jeg ikke det var, men det var vist sjovt. Og jeg tror det tjente formålet netop at eksemplificere, noget af det der kan gå galt, når vi præsenterer eller holder tale. Jeg kunne i hvert fald i modtagerenes øjne se, at det vakte genkendelse.

Min bog er en brugsbog fra A til Z. Det vil sige fra forberedelsen, tilblivelsen og fremlæggelsen. Vi talte i interviewet en del om selve afleveringen, men var også inde at vende opbygning og retoriske virkemidler. Begge dele er vigtige, når vi skal have gennemslagskraft til at nå ud til modtager.

Det var en spændende, sjov, berigende bogmesse, der festligt blev afsluttet med stor forlagsmiddag.

Der er flere, som har efterlyst en tilbagemelding om bogmessen. Her var den så og den sene ankomst af den skyldes, at jeg har undervist nonstop siden.
 


Foto: Caspar Nørgaard

Firmaet Lars Klingert | Svanevænget 1, 2. th | 2100 København Ø | Tlf.: 32 57 57 84 | Mobil: 21 25 65 02 | lars@klingert.dk | Privatlivspolitik