Icon

Blog

Interview med Lars Klingert i Deadline om undervisning af politikere og erhvervsfolk.

02-08-2019
Lars gav værdifulde tips om stemme og kommunikation.
Læs mere

Det er ikke kun underviseren, der skaber deltagerne, det er i lige så høj grad deltagerne, der skaber underviseren

24-09-2018

Da sæsonen sluttede op til sommerferien, var det med højeste evaluering fra blandt andre Teknologisk Institut for præsentationskurserne ”Brænd igennem” (2-dages kursus) og ”Overbevisende kommunikation og formidling” (3-dages kursus).

Læs mere

Interview med Cecilie Frøkjær om min bog "Brænd igennem - få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte" på bogmessen i weekenden

17-11-2016


Dybt engagerede, nærværende og fuldt til stede, stod publikum tæt pakket i en rand omkring Cecilie Frøkjær og mig. Det var bogmessen i Bella Center i lørdags. Det var dejligt, at fortælle om min bog ”Brænd igennem – få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte”. Cecilie stillede begavede spørgsmål om bogen. Nogle af spørgsmålene kunne dog kun besvares ved at lave lidt øvelser på gulv. Det gjorde jeg så. Kønt, tror jeg ikke det var, men det var vist sjovt. Og jeg tror det tjente formålet netop at eksemplificere, noget af det der kan gå galt, når vi præsenterer eller holder tale. Jeg kunne i hvert fald i modtagerenes øjne se, at det vakte genkendelse.

Læs mere

Interview i Radio Nova om min bog ”Brænd igennem – få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte”.

17-11-2016
Lille fredag blev fejret med en snak om, hvordan du leverer det gode indlæg, den gode tale eller den gode mundtlige eksamen.
 
Læs mere

Cecilie Frøkjær interviewer Lars Klingert

10-11-2016

Det er ikke første gang Cecilie Frøkjær interviewer mig. Hun har både gjort det i Go’ morgen Danmark på TV 2 og ved adskillige konferencer for dansk erhvervsliv, hvor hun har været konferencier og jeg har haft indlæg om blandt andet ”Større personlig gennemslagskraft”.

Hun har bedt mig lave et bestemt stunt ved interviewet på bogmessen. Det handler om kropssprog og gennemslagskraft. Hun har set det før og begynder at grine, bare hun nævner det. Mon ikke jeg laver det på lørdag?

Jeg glæder mig til, vi ses på lørdag kl. 11:00 i Bella Centret (Stand C3-005).

Læs mere

Brænd igennem - få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte

08-11-2016

Jeg blev bedt om at skrive en bog om et af mine hovedemner af forlaget Lindhardt og Ringhof. Den udfordring parkerede jeg i en del år, helt præcis i ca. 9 år :-) Men nu er den her!

Hvorfor skulle jeg så skrive den? Ja, det er der mange grunde til: Blandt andet oplever jeg ofte i min undervisning, at mange er ladt lidt i stikken, når det gælder verbal kommunikation. Og modet til at stille sig op på ”ølkassen”, svigter da også en del mennesker.

Læs mere

Berlingske interview og uddrag af bogen "Brænd igennem"

07-11-2016

Jeg havde besøg på mit kontor af Berlingske. Det var Journalist Katrine Irminger Sonne og fotograf Malene Antohony Nielsen, der skulle lave en artikel og videoindslag til søndag den 6. november 2016 i Livsstil. Det blev til en snak om humor, angst og nervøsitet, om faglige og private taler, om hvordan du skruer din tale sammen og hvordan du afleverer den.

Læs mere

Hør eller genhør mit interview med Radio24syv

07-11-2016

Det var den 31. oktober, klokken var henad 18:00. Det var halloween og gaderne var fulde af zoombier :-)

Jeg skulle give et radiointerview i AK 24syv med Anders Christiansen som vært. Det blev til trods for denne uhyggelige aften, til en hyggelig uformel samtale om min nye bog: ”BRÆND IGENNEM - få dit budskab ud og nå dine tilhøreres hjerne og hjerte”.

Læs mere

Firmaet Lars Klingert | Svanevænget 1, 2. th | 2100 København Ø | Tlf.: 32 57 57 84 | Mobil: 21 25 65 02 | lars@klingert.dk | Privatlivspolitik